Tarieven
De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de  tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de onderstaande tarieven:
A Opties
Tarieven
De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutiepolisvan de genoemde zorgverzekeraar. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de onderstaande tarieven:
Menu
Tarieven
De tarieven welke in de praktijk zijn opgehangen zijn leidend ten opzichte van de tarieven op deze website.
Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutie- polis van de genoemde zorgverzekeraar. Voor niet gecontracteerde behandelingen gelden de onderstaande tarieven:
Menu