Nieuws
Eigen risico hoe zit dat? Het eigen risico wordt vaak alleen i.r.t. de verplichte basisverzekering gesproken in de media en wordt vergeten om de vrijwillig extra afgesloten aanvullende verzekering hierin te betrekken. Fysiotherapie wordt hoofdzakelijk betaald vanuit de aanvullende verzekering en staat dan los van het eigen risico.  Alleen chronische aandoeningen (o.a. gebroken ledemaat, operatie voor nieuwe heup/knie) vallen onder het eigen risico in de basisverzekering (vanaf de 21ste behandeling).  De eerste 20 behandelingen bij chronische aandoeningen komen voor rekening van uw aanvullende verzekering of uw eigen portemonnee indien u geen aanvullende verzekering heeft.Voor meer informatie zie uw zorgpolis en informeer eventueel bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom raadzaam om jaarlijks voorafgaande aan het nieuwe verzekeringsjaar te controleren of uw polis nog in voldoende mate voor u Fysiotherapie vergoed en aan te passen indien noodzakelijk. 2014 is het jubileum jaar van de Fysiotherapie Jessy Maas. In 1989 is Jessy Maas begonnen met haar praktijk in Mierlo aan de Van Lokvenstraat. De praktijk groeide succesvol tot een gespecialiseerde praktijk op de huidige locatie aan de Gerst 41. Contracten met zorgverzekeraars: Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar.
Controleer altijd zelf de gegevens en specialisaties van uw fysiotherapeut  in o.a. het officiële kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. 
Aanmelden De Zorgprofessionals Manuele Therapie FysioGym Samen Bewegen Bekkeninstabiliteit KANS Whiplash Openingstijden Kwaliteit Privacy Studenten Tarieven Klachten A
Nieuws
Eigen risico hoe zit dat? Het eigen risico wordt vaak alleen i.r.t. de verplichte basisverzekering gesproken in de media en wordt vergeten om de vrijwillig extra afgesloten aanvullende verzekering hierin te betrekken. Fysiotherapie wordt hoofdzakelijk betaald vanuit de aanvullende verzekering en staat dan los van het eigen risico.  Alleen chronische aandoeningen (o.a. gebroken ledemaat, operatie voor nieuwe heup/knie) vallen onder het eigen risico in de basisverzekering (vanaf de 21ste behandeling).  De eerste 20 behandelingen bij chronische aandoeningen komen voor rekening van uw aanvullende verzekering of uw eigen portemonnee indien u geen aanvullende verzekering heeft.Voor meer informatie zie uw zorgpolis en informeer eventueel bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom raadzaam om jaarlijks voorafgaande aan het nieuwe verzekeringsjaar te controleren of uw polis nog in voldoende mate voor u Fysiotherapie vergoed en aan te passen indien noodzakelijk. Géén aanvullende verzekering voor Fysiotherapie afgesloten?  Het risico bestaat dat u een behandeling uitstelt en dat u daarmee uiteindelijk beduidend duurder uit bent. Bijvoorbeeld: indien u beslist om langer met klachten door te lopen zonder deze door een specialist te laten behandelen, is het kans groot dat u uiteindelijk meer behandelingen nodig heeft dan dat u verwacht had. Heeft u een (tijdelijke) baan? Dan kan het zijn dat u langer dan noodzakelijk in de ziektewet verblijft. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Wij adviseren u om per persoon tussen de € 500,- en € 800,- te reserveren voor behandelingen bij een fysiotherapeut. 2014 is het jubileum jaar van de Fysiotherapie Jessy Maas.  In 1989 is Jessy Maas begonnen met haar praktijk in Mierlo aan de Van Lokvenstraat. De praktijk groeide succesvol tot een gespecialiseerde praktijk op de huidige locatie aan de Gerst 41. Contracten met zorgverzekeraars: Met de zorgverzekeraars (inclusief labels zoals Ohra, Zilverenkruis etc.) Achmea, CZ, Menzis en VGZ hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis.
Controleer altijd zelf de gegevens en specialisaties van uw fysiotherapeut  in o.a. het officiële kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie. 
Menu
Nieuws
Eigen risico hoe zit dat? Het eigen risico wordt vaak alleen i.r.t. de verplichte basis`- verzekering gesproken in de media en wordt vergeten om de vrijwillig extra afgesloten aanvullende verzekering hierin te betrekken. Fysiotherapie wordt hoofdzakelijk betaald vanuit de aanvullende verzekering en staat dan los van het eigen risico.  Alleen chronische aandoeningen vallen onder het eigen risico in de basisverzekering (vanaf de 21ste behandeling).  De eerste 20 behande- lingen bij chronische aandoeningen komen voor rekening van uw aanvullende verzekering of uw eigen portemonnee indien u geen aanvullende verzekering heeft. Voor meer informatie zie uw zorgpolis en informeer eventueel bij uw zorgverzekeraar. Het is daarom raadzaam om jaarlijks vooraf- gaande aan het nieuwe verzekeringsjaar te controleren of uw polis nog in voldoende mate voor u Fysiotherapie vergoed en aan te passen indien noodzakelijk. Géén aanvullende verzekering voor Fysiotherapie afgesloten? Het risico bestaat dat u een behandeling uitstelt en dat u daarmee uiteindelijk beduidend duurder uit bent. Dan kan het zijn dat u langer dan noodzakelijk in de ziektewet verblijft. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Wij adviseren u om per persoon tussen de € 500,- en € 800,- te reserveren voor behandelingen bij een fysiotherapeut.
Controleer altijd zelf de gegevens en specialisaties van uw fysiotherapeut   in o.a. het officiële kwaliteitsregister van het KNGF.
Menu