Voor wie? Bestemd voor mensen met rugklachten, andere klachten of zomaar. De groep De groepen zijn in principe gemengd. Per groep zijn normaal 17 personen aanwezig. Kleding Men draagt gymschoenen, T-shirt, legging of een korte-/lange broek (echter niet te dik). De les De les is verdeeld in 3 onderdelen. We beginnen met 20 minuten met arm- en been bewegingen (soort aerobics, echter er wordt niet gesprongen); Daarna wordt er 15 minuten aan rek-/strek oefeningen besteed; We eindigen met 25 minuten grondoefeningen, waarbij elke week buik-, rug- en bilspierversterkende oefeningen  aan de orde komen. Locatie Elke donderdag van 09:00h-10:00h, 10:00h-11:00h en 20:00h-21:00h. In het instructielokaal (achterzijde bij de tennisvelden) van sporthal De Weijer te Mierlo. Kosten De prijs is gebaseerd op deelname per half jaar abonnement en vooruit betaling, zodat u altijd gegarandeerd een plaats heeft bij de FysioGym. Doordat alle plaatsen zijn gereserveerd zijn individuele lessen  niet mogelijk.
FysioGym
Ga naar de aanmeldpagina Ga naar de medewerkers Toelichting over manuele therapie Toelichting wat is FysioGym Toelichting Samen Bewegen Informatie over bekkeninstabiliteit Informatie over KANS of RSI Informatie over Whiplash Ga naar de openingstijden De praktijk en kwaliteit Uw privacy en de praktijk Studenten stage Wat zijn de tarieven Hoe gaan wij om met klachten A
Toelichting wat is FysioGym
Voor wie? Bestemd voor mensen met rugklachten, andere klachten of zomaar. De groep De groepen zijn in principe gemengd. Per groep zijn normaal 17 personen aanwezig. Kleding Men draagt gymschoenen, T-shirt, legging of een korte-/lange broek (echter niet te dik). De les De les is verdeeld in 3 onderdelen. We beginnen met 20 minuten met arm- en been bewegingen (soort aerobics, echter er wordt niet gesprongen). Daarna wordt er 15 minuten aan rek-/strek oefeningen besteed. We eindigen met 25 minuten grondoefeningen, waarbij elke week buik-, rug- en bilspierversterkende oefeningen  aan de orde komen. Locatie Elke donderdag van 09:00h-10:00h, 10:00h-11:00h en 20:00h-21:00h. In het instructielokaal (achterzijde bij de tennisvelden) van sporthal De Weijer te Mierlo. Kosten De prijs is gebaseerd op deelname per half jaar abonnement en vooruit betaling, zodat u altijd gegarandeerd een plaats heeft bij de FysioGym. Doordat alle plaatsen zijn gereserveerd zijn individuele lessen  niet mogelijk. Aanmelding U kunt zich telefonisch of via email aanmelden.
FysioGym
Menu
FysioGym
Voor wie? Bestemd voor mensen met rugklachten, andere klachten of zomaar. De groep De groepen zijn in principe gemengd. Per groep zijn normaal 17 personen aanwezig. Kleding Men draagt gymschoenen, T-shirt, legging of een korte-/lange broek (echter niet te dik). De les De les is verdeeld in 3 onderdelen. We beginnen met 20 minuten met arm- en been bewegingen (soort aerobics, echter er wordt niet gesprongen). Daarna wordt er 15 minuten aan rek-/ strek oefeningen besteed. We eindigen met 25 minuten grondoefeningen, waarbij elke week buik-, rug- en bilspierversterkende oefeningen aan de orde komen. Locatie Elke donderdag van 09:00h-10:00h, 10:00h- 11:00h en 20:00h-21:00h.In het instructie- lokaal van sporthal De Weijer te Mierlo. Kosten De prijs is gebaseerd op deelname per half jaar abonnement en vooruit betaling, zodat u altijd gegarandeerd een plaats heeft bij de FysioGym. Doordat alle plaatsen zijn gereserveerd zijn individuele lessen  niet mogelijk. Aanmelding U kunt zich telefonisch of via email aanmelden.
Menu