Bij de eerste afspraak neemt u mee:
Nog geen 16 jaar?  Neem dan je ouder/voogd bij de eerste afspraak mee; uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek;  het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p. invullen en daarna uitprinten. Indien van toepassing tekent de ouder/voogd. Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; Indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem, u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd.   Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten afgesloten. Voor de zorgzoeker functie van CZ en Achmea is het noodzakelijk om de zorgzoeker op  5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar.
Aanmelden voor behandeling
U heeft zich aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. Ben je nog geen 16 jaar? Neem dan met je ouder/voogd de onderstaande gegevens samen door. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
A Opties Opties
Mijn persoonsgegevens:
Persoonsgegevens in relatie tot de klant tevredenheid vragenlijst; Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens.
A
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
Aanmelden voor behandeling
*) Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten afgesloten. Voor de zorgzoeker functie van CZ en Achmea is het noodzakelijk om de zorgzoeker op  5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar.
Menu
U heeft zich aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. Ben je nog geen 16 jaar, neem dan met je ouder/voogd de onderstaande gegevens door. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.  Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
Nog geen 16 jaar? Neem dan je ouder/voogd bij de eerste afspraak mee; uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek;  het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p. invullen en daarna           uitprinten. Indien van toepassing tekent de ouder/voogd.           Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u           dit punt overslaan; Indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem, u betaalt           per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd.
Persoonsgegevens in relatie tot de klant tevredenheid vragenlijst; Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens.
Mijn persoonsgegevens:
Aanmelden
U heeft zich aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas.  Zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. Ben je nog geen 16 jaar, neem dan met je ouder/voogd de onderstaande gegevens door. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.  
Menu
    - Persoonsgegevens en de klant tevredenheid vragenlijst     - Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens.
Mijn persoonsgegevens:
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
- Nog geen 16 jaar? Neem dan je ouder/voogd bij de eerste   afspraak mee; - uw geldig legitimatiebewijs; - een grote handdoek;  - het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p.   invullen en daarna uitprinten. Indien van toepassing   tekent de ouder/voogd. Heeft u dit jaar of vorig jaar het   aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; - Indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of   specialist; - Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding?   Geen probleem, u betaalt per behandeling.   Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd.
Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten afgesloten.