Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; (persoons)gegevens in relatie tot de klant tevredenheid vragenlijst graag doorlezen; het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p. invullen en daarna uitprinten. Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee. Indien u het aanmeldingsforrmulier niet digitaal kunt invullen of printen, dan krijgt u bij de eerste afspraak de mogelijkheid om deze op papier in te vullen. Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten afgesloten. Voor de zorgzoeker functie van CZ en Achmea is het noodzakelijk om de zorgzoeker op  5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar.
Aanmelden
Zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. U heeft zich aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
Ga naar de aanmeldpagina Ga naar de medewerkers Toelichting over manuele therapie Toelichting wat is FysioGym Toelichting Samen Bewegen Informatie over bekkeninstabiliteit Informatie over KANS of RSI Informatie over Whiplash Ga naar de openingstijden De praktijk en kwaliteit Uw privacy en de praktijk Studenten stage Wat zijn de tarieven Hoe gaan wij om met klachten A Ga naar de aanmeldpagina A
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; informatie met betrekking tot de klant tevredenheid vragenlijst          graag doorlezen; het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p. invullen          en daarna uitprinten. Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist. De verwijsbrief is niet verplicht. Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee.
Aanmelden
U heeft zicht aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
*) Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten afgesloten. Voor de zorgzoeker functie van CZ en Achmea is het noodzakelijk om de zorgzoeker op  5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar.
Menu
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; informatie met betrekking tot de          klant tevredenheid vragenlijst graag          doorlezen; het ingevulde aanmeldingsformulier          (pdf-bestand) s.v.p. invullen en daarna          uitprinten. indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist. De verwijsbrief is niet verplicht; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee.
Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
Aanmelden
U heeft zicht aangemeld voor een behan- deling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.  
Menu