Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; het ingevulde aanmeldingsformulier (pdf-bestand) s.v.p. invullen en daarna uitprinten. Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee. *) Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar. Voor de zorgzoeker functie van CZ, Ohra en Delta LLoyd is het noodzakelijk om de zorgzoeker op  5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar. 
Het aanmeldingsformulier is te openen Adobe Acrobat Reader. Kunt u het pdf-bestand niet open of invullen?  Controleer dan.....
Aanmelden
Zonder verwijzing kunt u een afspraak maken voor behandeling. U heeft zich aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
Aanmelden De Zorgprofessionals Manuele Therapie FysioGym Samen Bewegen Bekkeninstabiliteit KANS Whiplash Openingstijden Kwaliteit Privacy Studenten Tarieven Klachten A Aanmelden A
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; het ingevulde aanmeldingsformulier  (pdf-bestand, met Chrome of Internet Explorer openen) s.v.p. eerst invullen en daarna uitprinten . Heeft u dit jaar of vorig jaar het aanmeldingsformulier ingevuld, dan kunt u dit punt overslaan; indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist. De verwijsbrief is niet verplicht. Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee.
Aanmelden
U heeft zicht aangemeld voor een behandeling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.   Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
*) Met de zorgverzekeraars Achmea, CZ, Menzis en VGZ (inclusief labels zoals Ohra, Zilveren Kruis etc.) hebben wij contracten voor behandelingen afgesloten voor klanten met een naturapolis. De gemaakte afspraken geleden ook voor de klanten met restitutiepolis van de genoemde zorgverzekeraar. Voor de zorgzoeker functie van CZ, Ohra en Delta LLoyd is het noodzakelijk om de zorgzoeker op 5 km ipv 10 km te zetten of de naam “maas” in te geven als u controleert of deze praktijk een contract heeft met de zorgverzekeraar.
Menu
Bij de eerste afspraak neemt u mee:
uw geldig legitimatiebewijs; een grote handdoek; het ingevulde aanmeldingsformulier  (pdf-bestand, met Chrome of Internet Explorer openen) s.v.p. eerst invullen en daarna uitprinten . indien van toepassing, de verwijsbrief van uw huisarts of specialist. De verwijsbrief is niet verplicht; Niet aanvullend verzekerd of boven uw vergoeding? Geen probleem u betaalt per behandeling. Alleen PIN betalingen worden geaccepteerd. Neem uw bankpas mee.
Bij de eerste afspraak wordt uw klacht in kaart gebracht en een behandelplan met u afgestemd, waarna bij de tweede afspraak met de behandeling wordt gestart. Het in kaart brengen van uw  klacht wordt uitgevoerd en vastgelegd conform standaard protocollen van de beroepsgroep voor fysiotherapie, dit is noodzakelijk om de kwaliteit van de behandeling optimaal te kunnen waarborgen.
Aanmelden
U heeft zicht aangemeld voor een behan- deling bij Fysiotherapie Jessy Maas. Onderstaand vindt u een korte toelichting wat u bij de eerste afspraak kunt verwachten en wat mee te nemen.  
Menu